Notícies

15 juny 2021

GRADUACIÓ 2021

El passat divendres 11 tingué lloc al pati del nostre centre la Graduació 2021.

Va ser un acte entranyable, íntim, i molt emotiu, en el que varem disfrutar tant alumnes com professorat. Malauradament no pogueren assistir els familiars per les restriccions sanitàries però estem segurs que l’any que ve podrem estar tots junts de nou.

Amb un discurs impecable de la nostra directora, la desfilada de tot l’alumnat, els discursos dels delegats i una cloenda musical fantàstica, l’acte sigué tot un èxit i passarem una vesprada inoblidable.

Tot açò haguera resultat impossible sense l’organització dels alumnes de 1r de Batxillerat Internacional i les seues professores de CAS, que s’encarregaren de tots els detalls i la decoració amb la temàtica d’un Casino que sorprengué a tots i totes les assistents.

També volem donar les gràcies a l’AMPA pel seu suport, tant logístic com econòmic, que sempre col·labora en totes les activitats.

Us deixem els enllaços on podreu veure les fotos, la transmissió en streaming i el video d’Instagram que han realitzat alumnat i professorat per a que no ens perdem cap detall.

Moltíssimes gràcies.

L’ENHORABONA A TOTS ELS GRADUATS I GRADUADES!

https://drive.google.com/drive/folders/1xb2ug5vjDgxTm7XMSXNEp1UK_ZJ92beK?usp=sharing

 

Top