Beques

 Informació sobre beques

Ajudes  alumnes de determinats cicles formatius

                         Diputebeca 

 

29maig
Manises
Els grups de Cicles Superiors de AF1 i CI1 realitzaran una visita a l'aeroport de València. On realitzaran entrevistes en anglès als turistes.
16gener
Ayuntamiento Manises

Xerrada sobre orientació laboral impartida per tècnics de desenvolupament local del Centre de promoció de l'Ajuntament de Manises. (Últims cursos de Cicles formatius)

12gener

Broker per un dia

Administratiu

Els alumnes de 2n del Cicle Superior d'Administració i Finances acudiran a la Universitat La Florida per participar en l'activitat "BROKER per un dia" el 12 de gener. Aquesta activitat es duu a terme a l'aula d'informàtica de la Florida, a través d'un joc d'ordinador i internet, i amb l'ajuda de les monitores i les professores. Prèviament, es realitza una xerrada sobre la Universitat i la Borsa a la sala i es visualitza part d'una pel·lícula per involucrar-se en el tema.

20desembre

Visita Almacén DIA

Administratiu

El 20 de desembre els alumnes / as d'Administració i Finances 2 i Administració i Gestió 2, visiten els magatzems de DIA, SA on els explicaran les estructures i formes d'emmagatzematge que s'apliquen en aquestes instal·lacions.

13desembre

A les 9:30 h

Última sessió setmana FP

Conferència organitzada per Europe-direct sobre "Formació i Ocupació a la Unió Europea".

Dirigit a alumnes / as: AF2, CI2, AD2, CM2 i ET2 i 2n Batxiller.

Top