Presentació

El Batxillerat Internacional és una institució educativa que té com a meta formar joves solidaris, informats i àvids de coneixement, capaços de contribuir a crear un món millor i més pacífic, en el marc de l’enteniment mutu i el respecte intercultural, s’anima a estudiants a adoptar una actitud activa d’aprenentatge durant tota la seua vida, a ser compassius i a entendre que altres persones, amb les seues diferències, també poden tindre raó.

L’Organització de Batxiller Internacional (IBO) desenvolupa programes educatius complets, exigents i de qualitat (com el Programa del Diploma), amb mètodes d’avaluació rigorosos reconeguts en la majoria d’Universitats del món sencer.

Col·legis públics i privats de tot el món ofereixen el Programa del Diploma (PD) del Batxillerat Internacional® (IB); la flexibilitat i el sòlid prestigi del programa fan possible impartir-lo en el context de diverses llengües i sistemes educatius regionals i nacionals.

Més informació sobre l’IBO: https://ibo.org/es/programmes/diploma-programme/what-is-the-dp/

L’IES Pere Boïl  va completar satisfactòriament el procés d’autorització per a convertir-se en Col·legi del Mon en 2010, any en què comencem a impartir el Programa del Diploma.

Els programes del IB promouen l’educació integral de la persona i posen l’accent en el desenvolupament intel·lectual, personal, emocional i social a través de tots els camps del saber.

Els membres de la comunitat d’aprenentatge del IB s’esforcen per ser:

Primera promoció d’intrèpids BI, premi projectes matemàtics Univesitat Autónoma de Madrid. Juny 2011.

  • Indagadors.
  • Informats i instruïts.
  • Pensadors.
  • Bons comunicadors.
  • Íntegres.
  • De mentalitat oberta.
  • Solidaris.
  • Audaces.
  • Equilibrats.
  • Reflexius.

En l’IES Pere Boïl es desenvolupa el Programa del Diploma del BI alhora que el Batxiller LOMQE pel que s’acaben els estudis de Batxillerat amb dos títols i possibilitat d’accés a Universitats nacionals i internacionals.

Per descomptat que això suposa un doble esforç tant per a l’alumnat com per al professorat, que han d’estar altament motivats i preparats per a assumir aquest repte.

Propers esdeveniments de Batxillerat Internacional


No hi ha cap esdeveniment properament

Últimes notícies de Batxillerat Internacional

02 novembre 2021

ESPECTACULAR ESMORZAR SOLIDARI

Espectacular! El divendres 29 d’Octubre tingué lloc el ja tradicional Esmorzar Solidari d’Halloween. Es muntaren taules en el hall del centre amb productes gastronòmics fets…
Top