Notícies

14 febrer 2024

15 DE FEBRERO: DIA INTERNACIONAL CONTRA EL CÀNCER INFANTIL

Des de la comissió d’Igualtat i Convivència hem volgut aportar el nostre xicotet esforç a participar en una campanya proposada per Aspanion i la Federació de xiquets i xiquetes amb càncer.

Este és el missatge que ens han fet arribar: “Volem agrair-vos, la participació en el Dia Internacional del Càncer Infantil 2024. Una data clau per a totes les famílies que han viscut el que és un diagnòstic de càncer infantil. Les diferents Associacions de Xiquets amb Càncer vivim esta jornada de manera molt especial amb el focus posat a donar veu i visibilitat a una malaltia que cada any té al nostre país 1.500 nous casos.

Creiem que l’institut és un lloc fonamental per al desenvolupament dels nostres menors, així que esperem que esta activitat servisca per a sensibilitzar als més joves sobre el càncer en la infància i adolescència com una realitat que mereix el suport de tota la societat.

És el dia més especial de l’any, perquè menors i adolescents que han passat o estan passant per la malaltia saben que rebran missatges d’afecte i suport, fonamentals per a afrontar millor el procés.”

Per això, ens han fet arribar uns llaços daurats per a tatuar-los amb aigua a les mans o els braços. Estos llaços els repartirem en l’hora del pati del divendres 16 de febrer.

 

Top