Notícies

21 juliol 2022

LLISTATS DEFINITIUS D’ADMESOS ALS CICLES FORMATIUS

Ja estan publicats els llistats d’admesos DEFINITIUS de cicles formatius. També es poden consultar a través de telematricula.es i en els taulers d’anuncis del centre.

Les persones admeses poden passar des d’el 22 de juliol a recollir el sobre de matrícula per CONSERGERIA, se’ls assignarà una data i hora de matrícula per a evitar aglomeracions en secretaria, en cas de no poder assistir a l’hora assignada s’entregarà el sobre necessàriament abans del 28 de Juliol a les 13,30 hores, inclusivament. El no lliurament de la documentació per a la matrícula suposa la renúncia a la plaça assignada.

Les persones no admeses que vulguen realitzar al·legacions han de fer-ho de manera telemàtica, accedint amb les seues claus a la plataforma on van fer la sol·licitud:
https://portal.edu.gva.es/telematricula/es/alegaciones/

NO HAN DE VINDRE AL CENTRE A PRESENTAR RES, el tràmit ha de fer-se únicament de manera telemàtica i resol la comissió sectorial, no l’institut.

La informació sobre llistes d’espera i possibles vacants, es facilitarà al setembre a través de la pàgina web. No es donarà informació sobre les vacants ni crides de la llista d’espera per telèfon ni email donat l’alt volum d’alumnat i de consultes que arriben al centre.

Listados de admitidos definitivo ciclos grado medio

Listados de admitidos definitivo Ciclos Superiores

Relación definitiva por ciclo formativo de alumnado admitido en régimen semipresencial

Top