Notícies

08 març 2022

ACTIVITATS 8 DE MARÇ

ACTIVITATS PREVISTES PER VISIBILITZAR EL 8 DE MARÇ

Activitats artístiques de visibilització del Dia Internacional de la Dona: Exposició “ARTISTEJANT, dones i art”,No estamos cieg@s en vitrall del 2n pis, “Sota el paraigües”.

Projecte comú 8 de Març per a tot l’ alumnat del centre. Regala les teves paraules: “De major vull ser……. per…….”. Murals violetes a les portes de cada classe amb reflexions individuals de cadascun del nostre alumnat per cursos per treballar en tutories. Col·laboraran activament en aquesta activitat el curs 2n ESO PAC amb Montse.

Cursa Solidària organitzada per 1r Batxillerat Internacional

Llaços violetes per a tota la comunitat educativa

Proposta per venir amb vestuari violeta parcial o total tota la comunitat

Xerrada Amnistia Internacional “Drets humans enfocat a la dona”. Adreçat a Batxillerat i 4t ESO.

Biblioteca: Mercadet Solidari de llibres els dies7 i 8 de Març. El recaptat anirà destinat a una ONG de Manises d’ajuda a dones víctima de gènere. Es demanen voluntaris professorat i alumnat. Podeu portar tots els llibres que vullgueu per contribuir al projecte.

Casa Violeta: Visionat del documental: “Com clonar un home “ a l’auditori Germanies els dies 14, 15, 16, 17 de Març per a 1r batxillerat, 4t ESO i cicles.  “Com clonar un home “ és un documental de 40 minuts amb fins educatius i de sensibilització sobre la construcció de gènere masculina, que convida els homes a qüestionar la seva identitat, hàbits i actituds.

Casa Violeta : Tallers de reflexió del documental i sobre estereotips de gènere i masculinitats. Del 21 de març al 29 d’ abril, amb dues sessions cada grup.

Religió: Recorregut visual a l’hora del pati.

Top