Notícies

27 gener 2023

VISITA BASE NACIONS UNIDES

L’IES Pere Boïl es connecta amb el cor de les telecomunicacions de les Nacions Unides. Gràcies al suport de l’equip Directiu de l’IES i a iniciativa del Departament de Comerç i Màrqueting, l’alumnat de Cicles Formatius de Grau Superior de Comerç Internacional i de Transport i Logística ha visitat les instal·lacions més importants del món de Tecnologia de la Informació i les Comunicacions de les Nacions Unides.

El 25 de Gener, sens dubte, serà una data a recordar per l’inici de relacions amb l’organització internacional i la unió a la xarxa de joves ambaixadors de Nacions Unides. El seu model de funcionament és un atractiu per al talent de moltes universitats i escoles tecnològiques, amb les quals aquesta seu manté importants col·laboracions.

Una experiència inoblidable que quedarà en la retina dels qui acudim a la Seu de Comunicacions de Nacions Unides a Quart de Poblet (València), que porta més de dotze anys entre nosaltres. Allí vam poder refrescar continguts de Geografia i Història, Gestió Administrativa del Comerç Internacional, vam tindre l’oportunitat d’extrapolar i contrastar diferències en matèria de legislació laboral, prendre consciència individual en la participació per a aconseguir els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) fixats en l’Agenda 2030. Vam comprendre la importància de saber idiomes de manera que resulta necessari aprendre i incorporar en els estudis les llengües estrangeres amb la finalitat d’aconseguir competències plurilingües en l’exercici futur com a professional.

Top