Notícies

14 setembre 2021

TRAMPANTALLA

El  passat dimecres dia 8 de setembre, amb l’inici del nou curs acadèmic, l’espai cultural LAS NAVES va inaugurar l’exposició “TRAMPANTALLA: Experiències didàctiques d’ecologia social en l’era del Smartphone”.
En esta mostra, comissariada per l’antiga directora de l’Escola de Ceràmica de Manises Mª José Sanz, vam poder admirar les obres ceràmiques realitzades el curs passat pels alumnes de catorze instituts valencians, entre ells alumnat l’IES Pere Boïl de Manises.
En l’exposició es proposa als adolescents una reflexió interna sobre l’ús i abús que es fa dels mòbils en esta era tan digitalitzada. A més, en l’espai expositiu comptem amb un punto limpio para reciclatge de mòbils vells, els quals es donaran a la ONG “De NEU”, una organització molt implicada en l’ajuda als xiquets i xiquetes amb malalties neurodegeneratives i a les seues famílies.
Podeu disfrutar d’esta mostra en horari de 9 a 21h, fins al 8 d’octubre , i podeu portar els vostres mòbils vells perquè el seu reciclatge contribuïsca a millorar la vida d’altres persones.
Gràcies a tots-es els que heu col·laborat per a fer realitat este projecte.
Top