Notícies

02 març 2018

TALLER DE VOLUNTARIAT

TALLER DE SENSIBILITZACIÓ DE VOLUNTARIAT:

Els alumnes de 1r de Batxillerat Internacional de l’IES Pere Boïl de Manises van realitzar el dia 25 de febrer de 2018 un taller de sensibilització de voluntariat molt necessari per a esta joventut que comencen a formar-se com a persones.

Este taller va ser part del premi que ens atorga el concurs EUROSCOLA per quedar els primers de tota la Comunitat Valenciana.

El taller va ser impartit i gestionat per la Plataforma de Voluntariat de la Comunitat Valenciana, els ponents van ser Cristina Martínez Guillamón , Secretària tècnica de la PVCV, Nieves Dios Ibáñez, Vicepresidenta de Creu Roja , pedagoga i psicòloga, i els voluntaris de la federació de Triatlón i de la Petxina Eduardo Port García i José Miguel Rodrigo Lapiedra.

La Plataforma de Voluntariat de la Comunitat Valenciana és una xarxa d’entitats sense ànim de lucre composta per diferents entitats les quals estan unides pel nexe comú del voluntariat, amb la idea de promocionar i difondre l’Acció Voluntària en la Societat i que desenrotllen les seues activitats sobre la base dels següents objectius generals:

  • Promocionar i conscienciar el voluntariat en la societat, així com sensibilitzar a esta del significat, compromís i objectius de la seua aportació.
  • Intercanviar experiències de treball i facilitar mecanismes de col·laboració entre els seus membres, així com amb els altres actors socials que intervenen.
  • Estudiar la realitat jurídica existent i participar de mode permanent en l’elaboració de propostes sobre polítiques de voluntariat, buscant mecanismes d’articulació amb l’Administració.
  • Actuar com a portaveu dels seus membres davant de fòrums nacionals i internacionals i defendre els interessos i la independència del voluntariat organitzat enfront dels altres actors públics o privats.
  • Realitzar activitats conjuntes amb els seus associats, així com plantejar àmbits d’acció comuna amb altres plataformes d’acció i sensibilització social.
  • Promoure la formació del voluntariat com a instrument del canvi social, en benefici dels col·lectius més desfavorits.
Top