Notícies

30 gener 2023

PROYECTO DIA DE LA PAZ

Alumnat de 1r de Batxillerat Internacional han realitzat un projecte per al Dia de la Pau amb l’assignatura de CAS i la Coordinació d’Igualtat consistent a donar visibilitat al dia 30 de Gener Dia de la No Violència i la Pau i a la Fundació Malala.

Malala Yousafzai va rebre el premi Nobel de la pau i es va convertir en un símbol internacional de la lluita en pro de l’educació de les xiquetes després que li dispararen en 2012 per oposar-se a les restriccions dels talibans a l’educació de la dona al seu país natal, Pakistan. Es posaran a la venda el 30 de Gener unes polseres a 1 euro que s’entregara al fons MALALA que brinda suport en la implementació de programes holístics que tenen per objecte:
  • Ampliar l’accés a l’educació per a les xiquetes i dones, especialment aquelles a les quals és més difícil arribar i que han sigut afectades per conflictes i desastres.
  • Millorar la qualitat i el paper de l’educació, garantint que el contingut, les pràctiques d’ensenyament, els processos i entorns d’aprenentatge siguen sensibles al gènere.
  • Reforçar la política i la capacitat per a garantir entorns d’aprenentatge segurs.
Esperem la vostra col·laboració.

Top