Notícies

25 octubre 2021

PREMIS SAPIÈNCIA

El passat dissabte 16 d’octubre es lliuraren els premis Sapiència, premis a projectes d’investigació de joves estudiants de Batxillerat convocats per les Universitats Valencianes.

En l’àrea temàtica d’Arts i Humanitats  la guanyadora del 1er PREMI va ser la nostra alumna Zulima Martí Cuñat amb el treball d’investigació: «Análisis de las relaciones entre recursos literarios del género narrativo, dramático y lírico que ayudan a la transmisión de un mensaje de empoderamiento dentro del álbum de «El Mal querer» de Rosalia tutoritzat per la professora Rosa Mª Ortega Herrera.

Dins de la mateixa àrea, l’alumna Annie Rubio Copillie, va obtindre un ACCÈSSIT amb el treball d’investigació «THUG: Racial inequality represented in 21st century literature» tutoritzat per la professora Amparo Carolina Sanchis Botet. Enhorabona a les premiades i les seues tutores. Que aquest reconeixement siga l’estímul per desenvolupar futures investigacions. Per més informació podeu consular el web: https://sapienciapremis.es/es/

Top