Notícies

23 setembre 2020

NOU CICLE FORMATIU DE GRAU SUPERIOR: TRANSPORT I LOGÍSTICA.

Amb data 31 de juliol s’ha concedit el Cicle de Grau Superior de Transport i Logística, en la seua modalitat presencial, per a la seua implantació des del curs 2020-21 en l’IES Pere Boïl de Manises. L’horari serà de matí.

El període de preinscripció s’iniciarà a mitat de setembre i l’inici de les classes està previst per a octubre. Tota la informació del cicle es pot trobar en el següent enllaç.

http://www.ceice.gva.es/va/web/formacion-profesional/publicador-ciclos/-/asset_publisher/FRACVC0hANWa/content/ciclo-formativo-transporte-y-logistica

Si esteu interesats en cursar este cicle o conegueu a algúna persona que puga estar-ho, podeu posar-vos en contacte amb els següents contactes:

Manolo Vicedo. jefaturafp@pereboil.com.  

Yolanda Leiva. yolanda@pereboil.com

Des del curs 2020-21 s’ha posat en marxa un programa de formació dual amb la fundació Valenciaport i altres dos centres de la Comunitat Valenciana.

L’alumnat que curse este cicle en l’IES Pere Boïl previsiblement podrà optar a participar en el dit programa de formació dual.

Més informació sobre este programa:

https://www.fundacion.valenciaport.com/noticias-eventos/2020/07/el-puerto-de-valencia-y-la-generalitat-valenciana-impulsan-el-primer-proyecto-de-fp-dual-en-una-entidad-portuaria/

http://www.pereboil.com/wp-content/uploads/2020/09/ppt-fpdual-v-def-1.pdf

 

 

Top