Notícies

11 desembre 2020

MERCAT SOLIDARI

MERCAT AMBULANT SOLIDARI. PROJECTE AFROYEYÉ BENÍN

El departament de Comerç i Màrqueting ha preparat esta activitat de “Mercat solidari” amb els alumnes de 2n d’Activitats Comercials.

La idea és que apliquen alguns dels conceptes estudiats en classe, per exemple; comandes, albarans, inventaris, vendes, etc. d’una manera més pràctica i a més col·laborant en un projecte solidari.

Els beneficis que s’obtinguen en este mercat ambulant, aniran directament a la formació i ocupació d’estes dones benineses i a l’escolarització dels xiquets.

Les prendes estan fetes íntegrament per elles en un taller de costura que Afroyeyé ha muntat a Benín. Amb els beneficis que trauen de les vendes, Afroyeye dóna ocupació a estes dones, dóna classes d’alfabetització, suport escolar, escolaritzen a nens i nenes…etc.

Els alumnes de 4rt ESO i 1r de Batxillerat Internacional, col·laboraran en estes activitats. Segur que entre tots aconseguim fer una activitat atractiva i recaptar fons.

També han preparat un vídeo que es mostrarà a l’entrada del centre.

D’altra banda, per a donar a conéixer l’activitat al llarg d’esta setmana, dos alumnes passaran per les classes per a informar.

 

Top