Notícies

14 desembre 2021

MEDITERRANEO. AUDITORI GERMANIES

Hui els nostres alumnes han pogut disfrutar de visionar la pel·lícula “Mediterráneo” per a posar en valor la vida de cada una de les persones del món, aprofitant que el dia 10 ha sigut el Dia dels Drets Humans.

De Mediterráneo, la pel·lícula que narra la singladura de la ONG Open Arms i del seu artífex, Òscar Camps, per a impedir les morts en el mar de refugiats que tracten d’arribar a Europa creuant el mar on disfruten de les seues vacacions tants habitants del Vell Continent, es va a parlar. “Es més, s’ha de parlar, perquè és l’única manera sensata de què es prenga consciència dels problemes reals i es busquen solucions. Els drets humans són aquells que tenim simplement per ser humans, segons la Declaració de Drets Humans de Nacions Unides de 1948. El director, Marcel Barrina, i els protagonistes del film sobre el drama dels refugiats expliquen la intensa experiència viscuda.

El director, Marcel Barrena, i els protagonistes del film sobre el drama dels refugiats, expliquen la intensa experiència viscuda. Eduard Fernández, Dani Rovira, Anna Castillo, Sergi López, Àlex Monner i Patricia López Arnáiz interpreten la història que mostra la labor humanitària d’Open Arms.

Top