Notícies

27 abril 2020

IMPORTANT! COMUNICAT SOBRE L’AVALUACIÓ I FI DE CURS

Estimades famílies i alumnat:

 

Esperem que us trobeu bé i que prompte tornem a veure’ns. Des de la direcció del centre volem aclarir i transmetre la informació contrastada al voltant dels acords del Ministeri d’Educació sobre el final del curs 2019/2020.

Estem a l’espera del desenvolupament d’aquests acords per part de la Conselleria d’Educació sobre els criteris per avaluar i promocionar l’alumnat però el  que sí podem transmetre es que NO hi haurà aprovat general.

L’alumnat ha de saber que les activitats que no realitze en aquest trimestre poden ser un problema per comprendre i assolir els objectius i competències del proper curs.

El tercer trimestre és molt important  per poder recuperar els trimestres anteriors si estaven suspesos o pujar la nota si estaven aprovats.

L’alumnat ha de de tindre present  que la nota que tinga en el curs pot ser molt important ja que pot determinar accedir al cicle formatiu que vol, o estudiar el grau universitari que desitja i també per a demanar i obtenir una beca.

L’avaluació del tercer trimestre tindrà caràcter diagnòstic i formatiu i es realitzarà de manera col·legiada de l’equip docent tenint en compte les competències bàsiques en ESO i Batxillerat (digital, aprendre a aprendre, lingüística, científica i matemàtica, social i cívica, consciència i expressió cultural, sentit de la iniciativa i esperit emprenedor) i les competències pròpies de cada mòdul i cicle formatiu.

Moltes gràcies de bestreta pel vostre treball i col·laboració.

 

Top