Notícies

06 juny 2024

GRADUACIÓ 2024

Un any més, hem celebrat l’acte de Graduació al nostre centre. Enguany ha sigut divendres, 31 de maig.
Encara que amb incertesa, ja que estigué plovent tot el matí i ens va dificultar el muntatge i organització, els temps ens va respectar i vam poder realitzar l’acte sense cap incident.
Com no, va ser un acte multitudinari, entranyable i molt emotiu, en el que gaudirem alumnes, professorat i famílies. Hi hagueren molts somriures, alguna llagrimeta i moltes ganes de celebrar.
Després de la benvinguda, tingué lloc el discurs entranyable de la nostra directora, la desfilada de tot l’alumnat, els discursos dels delegats i una interpretació musical de primer nivell!
L’acte va ser tot un èxit i passarem una vesprada-nit inoblidable.
Una vegada més cal reconèixer el treball i l’organització de l’alumnat de 1r de Batxillerat Internacional i les seues professores de CAS, que s’encarregaren de tots els detalls i la decoració amb la temàtica de l’Antiga Grècia que va fer les delícies dels assistents, sobretot els seu photocall.
Una vegada més, cal agraïr a l’AMPA el seu suport, tant logístic com econòmic, sempre col·laborant en totes les activitats. Moltíssimes gràcies.

Enhorabona a tota la comunitat educativa del Pere Boïl!

Us deixem un enllaç a les fotos de l’acte i prompte tindreu també el vídeo realitzat per la nostra Community Manager.

Top