Notícies

13 abril 2022

EQUIP EUROPA

Des de l’assignatura de CAS de l’IES Pere Boïl de Manises, l’alumnat de 1r de batxillerat internacional ha tingut la gran oportunitat de realitzar dos accions des de l’organització Equip Europa.
María Moliner i Gisela, col·laboradores i voluntàries imprescindibles en l’associació han introduït i ens han ensenyat el que significa pertànyer a la Unió Europea.la seua identitat, els seus valors i la seua construcció.
Equip Europa és una associació juvenil europeista i no partidista que va ser creada en 2019 amb l’objectiu de promoure la Unió Europea entre els jóvens i fomentar la participació política de la joventut.
Valors: Europeisme, Joventut, Sostenibilitat, Apartidisme, Participació, Drets humans.
1. Acció: UnÁrbolPorEuropa El nostre ambaixador Javier Prat, alumne de 2n de batxillerat ha sigut l’encarregat de promoure i realitzar esta activitat, al qual cal donar-li l’enhorabona.
Campanya per a promoure la sostenibilitat local a Europa.
2. Acció: Europa en l’Aula. Les formadores María i Gisela ens han donat una xarrada molt motivadora.  Creant vincles entre l’alumnat perquè és la millor forma d’acostar la Unió Europea als més jóvens.
Top