Notícies

08 octubre 2021

ENTREGA BEQUES ERASMUS+

Entrega Beques ERASMUS+ a 7 alumnes de cicles de grau mitjà d’Administració i Comerç de l’IES Pere Boïl.

El lliurament de les beques va tindre lloc el passat 20 de setembre en el saló del ple de la diputació de València, on els 7 alumnes dels cicles de grau mitjà d’Administració i Comerç, al costat de la directora del nostre centre, van rebre les beques de mans del Vicepresident de la Diputació de València.

Les beques pertanyen al PROJECTE DE MOBILITAT ERASMUS+ KA102 TRANSFORMACIÓ DIGITAL EUROPEA en el qual està participant el centre a través d’un consorci al costat de la Diputació de València.

Cada alumne becat rep una prestació econòmica d’al voltant de 4.500 euros  amb la qual realitzar pràctiques en empreses relacionades amb els seus estudis en Itàlia (Pàdua) i Portugal (Lisboa) durant 90 dies entre els mesos de setembre a Desembre de 2021.

Aquests alumnes s’uneixen als anteriors 2 alumnes de cicles del nostre centre que van obtindre aquestes mateixes beques i van realitzar el seu període de pràctiques de juliol a setembre de 2021 a Itàlia.

Per tant han sigut 9 els alumnes del nostre centre que han obtingut beca dins del referit programa Erasmus+, amb això l’IES Pere Boïl és un dels centres amb major nombre d’alumnes becats, fruit de l’estreta col.laboració del grup ERASMUS CICLES amb els alumnes dels cicles de grau mitjà i les seues tutores Verónica y Alejandra.

Top