Profesorat
Vídeo d’instal·lacions i projectes realitzats
Grau Mitjà 2000 hores
QUINES OCUPACIONS POTS EXERCIR
Instal·lador de telecomunicacions en edificis de vivendes. Instal·lador d’antenes. Instal·lador de sistemes de seguretat. Tècnic en xarxes locals i telemàtica. Tècnic en instal·lació i manteniment de xarxes locals. Instal·lador de telefonia. Instal·lador-muntador d’equips telefònics i telemàtics. Tècnic en instal·lacions de so. Instal·lador de megafonia. Instal·lador-mantenidor de sistemes domóticos. Tècnic instal·lador-mantenidor d’equips informàtics. Tècnic en muntatge i manteniment de sistemes de radiodifusió.
MÒDULS PROFESSIONALS
Primer curs
Segon curs
>
Grau Superior 2000 hores
QUINES OCUPACIONS POTS EXERCIR
Ajudant de projectista en instal·lacions de telecomunicacions per a vivendes i edificis. Supervisor del muntatge d’instal·lacions de telecomunicacions per a vivendes i edificis. Tècnic en verificació i control d’equips i instal·lacions de telecomunicacions. Especialista en instal·lació, integració i manteniment d’equips i sistemes de telecomunicació. Cap d’obra en instal·lacions de telecomunicacions. Tècnic en supervisió, instal·lació, verificació i control d’equips de sistemes de ràdio i televisió en estudis de producció i sistemes de producció audiovisual. Tècnic en supervisió, instal·lació, manteniment, verificació i control d’equips de sistemes de radiodifusió. Tècnic en supervisió, instal·lació, manteniment, verificació i control d’equips de sistemes de seguretat electrònica i circuits tancats de televisió. Tècnic en supervisió, instal·lació, manteniment, verificació i control en xarxes locals i sistemes telemàtics.
MÒDULS PROFESSIONALS
Primer curs
Segon curs
Grado Básico 2000 horas
Con posibilidad de obtener el graduado en ESO
QUÉ OCUPACIONES PUEDES DESEMPEŇAR
Operario de instalaciones eléctricas de baja tensión. Ayudante de montador de antenas receptoras/ televisión satélites. Ayudante de instalador y reparador de equipos telefónicos y telegráficos. Ayudante de instalador de equipos y sistemas de comunicación. Ayudante de instalador reparador de instalaciones telefónicas. Peón de la industria de producción y distribución de energía eléctrica. Ayudante de montador de sistemas microinformáticos. Operador de ensamblado de equipos eléctricos y electrónicos. Auxiliar de mantenimiento de equipos eléctricos y electrónicos. Probador/ajustador de placas y equipos eléctricos y electrónicos. Montador de componentes en placas de circuito impreso.
MÓDULOS PROFESIONALES
Primer curso:
Segundo curso:
CÓMO SE ACCEDE
Podrán acceder a estas enseñanzas los alumnos y las alumnas que cumplan simultáneamente los siguientes requisitos:
Tener cumplidos quince años, o cumplirlos durante el año natural en curso, y no superar los diecisiete años de edad en el momento del acceso ni durante el año natural en curso.
Haber cursado el primer ciclo de Educación Secundaria Obligatoria o, excepcionalmente, haber cursado el segundo curso de Educación Secundaria Obligatoria.
Haber sido propuesto por el equipo docente a los padres, madres o tutores legales para la incorporación a un ciclo de Formación Profesional Básica.
TITULACIÓN QUE SE OBTIENE
Título Profesional Básico en ELECTRICIDAD Y ELECTRÓNICA.
Este título profesional básico permitirá el acceso a todos los ciclos formativos de grado medio.
CICLOS FORMATIVOS DE GRADO MEDIO A LOS QUE ESTE TÍTULO PERMITE LA APLICACIÓN DE CRITERIOS DE PREFERENCIA PARA LA ADMISIÓN EN CASO DE CONCURRENCIA COMPETITIVA
Este título tendrá preferencia para la admisión a todos los títulos de grado medio de las familias profesionales de:
Electricidad y Electrónica. Informática y Comunicaciones. Fabricación Mecánica. Instalación y Mantenimiento. Energía y Agua. Industrias Extractivas. Marítimo-Pesquera. Química. Transporte y Mantenimiento de Vehículos. Madera, Mueble y Corcho. Edificación y Obra Civil.