Notícies

22 novembre 2023

ECO-PATIS

Un equip d’Ambaixadors Júniors de l’ONU (alumnat del centre) juntament amb les seues coordinadores Pilar Carrasco i Eva Tomás, han realitzat un projecte per a millorar la sostenibilitat i l’educació ambiental en els esbarjos de l’IES Pere Boïl anomenat “ECO-PATI”.
Esta proposta consisteix a conscienciar a l’alumnat del centre en els esmorzars en què han de reciclar correctament els components dels esmorzars en els diferents contenidors i fer bon ús de les instal·lacions (no tirar res en el sòl).

En primer lloc s’informarà l’alumnat per a conscienciar sobre l’impacte dels residus en el medi ambient i de la neteja dels espais comuns del centre.
En segon lloc es demanaran voluntaris de qualsevol nivell per a fer també gestions de visibilització dels problemes.
Després es col·locaran uns contenidors diferenciats per a depositar les deixalles que els alumnes generen en els seus esmorzars (paper, plàstic, i orgànic) per a fomentar el reciclatge.
Es faran guàrdies de pati entre ambaixadors i voluntaris per a intentar fer complir eixe propòsit.
És per això, que el dimarts 21 de novembre, durant l’hora de 13.05 a 14.00 l’alumnat d’este projecte, entrarà a les vostres aules per a donar una xarrada de sensibilització i visibilització d’uns 5 minuts per a informar d’estos “ECO-PATIS” a les diferents classes del centre.

Top