Notícies

27 juny 2023

DISTINTIU D’OR XARXA NOVIGI

El dia 22 de juny el nostre centre va rebre el distintiu d’OR en reconeixement dels assoliments pel desenvolupament dels programes Innovatec, Qualitas, Emprén i Acredita de la Xarxa Novigi.

La Xarxa Novigi és una estructura de centres col·laborativa la finalitat de la qual és impulsar la qualitat en l’ensenyament de Formació Professional. La Xarxa Novigi, integrada pels centres educatius públics de titularitat de la Generalitat que impartissen Formació Professional i pel professorat adscrits a aquests i adherits a la xarxa contemplen la incorporació al seu projecte educatiu d’algun dels següents programes:

– Programa Innovatec, d’aplicació de metodologies actives i el redisseny de l’entorn educatiu.

– Programa Emprén, per al desenvolupament de la cultura emprenedora, l’emprenedoria i la creació d’empreses en l’entorn dels centres.

– Programa Qualitas, d’implantació i certificació de sistemes de gestió de la qualitat

– Programa Acredita, d’implantació i desenvolupament dels procediments d’acreditació de la competència i la Formació Professional integrada.

El treball realitzat pel professorat dels Cicles Formatius de les famílies de Comerç i Marketing i Administració i Finances implicats en els diferents programes ha estat premiat amb aquest reconeixement que avala el bon treball i l’interés per a desenvolupar noves actuacions d’aprenentatge amb la finalitat de preparar el nostre alumnat per afrontar els reptes que la societat, en continu canvi ens demana.

Aquest reconeixement ens dona forces i ànims per a continuar amb la nostra labor de preparar l’alumnat per als nous escenaris laborals i ens indica que treballem en el camí correcte.

Moltes gràcies a la direcció general de Formació professional i Ensenyaments de Règim Especial per aquest reconeixement.

Top