Notícies

07 març 2017

DIA INTERNACIONAL DE LA DONA

El 8 de març, l’IES Pere Boïl celebrarà el Dia Internacional de la dona. Este és el programa que tenim previst:

– Al llarg del matí i cada un en la seua classe (seguint la iniciativa d’Ana López-Navajas, Professora de la Facultat de Pedagogia de València) revisarem els nostres llibres de text per a ser conscients del baix percentatge de presència femenina en els manuals de l’ESO.

– A les 12 h. ens unirem a la parada convocada per la Coordinadora feminista de diferents països. Baixarem al pati per a expressar el nostre desig d’un món en igualtat real entre dones i hòmens. Per a això estem tots invitats a participar en l’experiment social “Les dones en la teua vida” (coordinat pels alumnes de 4ESO A)

– A les 13,10h, projecció de la pel·lícula “Sufragistas”, en El saló d’actes.

– En la planta baixa de l’Institut podrem disfrutar de tres exposicions temàtiques: “Paraigües per a la dona”, “Cartells per la Igualtat” (a càrrec de les alumnes i alumnes d’Educació Plàstica de 2n i 3r ESO) i “El foc tot ho purifica” (exposició de “micro Falles” reivindicatives i reciclades dels alumnes de Religió 1ºESO)

– L’alumnat de 1r i 2n ESO compartirà amb tots els participants a la jornada unes polseres per la Igualtat, davall el lema “¿Desigualtat? No, gràcies”.

Anima’t i participa!

Top