Notícies

07 maig 2021

AJUDES ERASMUS+ DIPUTACIÓ

Estimats alumnes. Han eixit els criteris de selecció de la convocatòria de les ajudes Erasmus+ de Diputació per a estades de tres mesos en països europeus. A continuació teniu la informació. Si teniu qualsevol consulta o dubte o voleu que revisem les vostres sol·licituds abans d’entregar-les, per si falta quelcom o hi ha incorreccions, podeu enviar un email amb la documentació completa a jcarlostato@pereboil.com antes del final del diumenge dia 9. De totes maneres, no oblideu entregar la documentació dins del termini (11 de maig de 2021).

.- Envíament de candidatures de movilitats per part dels/les joves que cumplixquen amb els requisits establerts al punt 2 del “Modelo de Criterios de Selección Erasmus V1” fins el día 11 de maig via email a projecteseuropeus@dival.es junt a la següent documentació:

  • Formulari de Sol·licitud. Document adjunt.
  • Aplication form  (en pdf i en anglés) Document adjunt (també enviat via email el 14 d’abril junt a presentació del projecte en power point i resum acta reunió del 6 d’abril).
  • Curriculum Vitae Europass (A través del següent enllaç:  https://europa.eu/europass/eportfolio/screen/cv-editor?lang=es en l’idioma del país de destí o, en el su defecte, en anglés).
  • Carta de motivació (A través del segúent enllaç: https://europa.eu/europass/eportfolio/screen/cover-letter-editor?lang=es en l’idioma del país de destí o, en el su defecte, en anglés).
  • 1 foto tamany carnet escanejada (en format JPG, i que ha de ser menor de 750 KB).
  • Còpia del carnet d’identitat.

Modelo Criterios de Selección Erasmus V1

Application form English

Formulario solicitud

 

Top