Notícies

12 maig 2023

AMBAIXADORS JUNIORS DE LA ONU

El divendres dia 12 de Maig, ELS EMBAJADOR@S JÚNIORS DE L’ONU del nostre centre acudiran a la 3ª trobada d’ambaixadors de la Comunitat Valenciana que se celebra en la Base de NACIONS UNIDES.

El Programa d’Ambaixadors Júnior de la *UNICTF és part del Pla de Divulgació del Servei de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions de les Nacions Unides. Porta 7 anys en actiu i reuneix  díhuit Instituts d’Ensenyament Secundari de València. Gràcies a la iniciativa, els joves de diferents centres debaten i posen en pràctica els Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Més de 100 alumnes i 20 professors es congregaran en la Base de Nacions Unides per a treballar sobre la importància de complir i visibilitzar els *ODS a través de dinàmiques, tallers i ponències. També tindran l’oportunitat de conéixer la base i el treball que es fa en ell. Els ambaixadors júniors i les seues professores seran traslladades fins a les instal·lacions amb autobús de l’ONU. La jornada començarà a les 9 i acabarà aproximadament a les 16:*30h, on serem invitad@s a menjar.

El nostre alumnat a més de presentar els projectes i activitats realitzats en aquest curs on s’han treballat els *ODS en tots ells tindran l’oportunitat d’interactuar amb altres estudiants i compartir les seues experiències .

Us deixem un dels vídeos on es mostra com les disciplines acadèmiques poden fusionar-se per a posar en valor els *ODS en el nostre IES PERE BOÏL.

|
Top